Sorø i april

 

 

Vi har hørt at Sorø Camping var en god plads og det er vi på vej for at prøve og vi kommer derned lige efter middagslukningen. Vi bliver taget godt imod og får en lækker plads nede ved søen.

Vi kan mærke at vejret ikke er til solsejl, det lufter rundt om vognen så vi sæter hurtigt teltet op og det får vi meget glæde af.

Vi cykler en tur ind til Sorø for at kigge lidt og det er en hyggelig by, vi er nede og se Akademiets park der er rigtig flot nu og bagefter op i byen og ose lidt.

Vores plads

Vores plads

 

Vores plads

 

Vores aftenudsigt

 

Rundt om Sorø sø

Rundt om Sorø sø

 

 

 

Skulptur i Ringsted

Skoven ved Sorø sø

 

Akademiet

Kirken i Ringsted

 

Karrebæksminde

 

Karrebæksminde

Udsigt fra den anden side af søen over mod vores plads

Vi fik cyklet rundt om begge søerne og der er rigtig god stier rundt om dem begge.

Vi var en tur i Ringsted, gik og kiggede på byen og så var vi ude i deres outlet hvor jeg købte et par billige sko. Vi var også en tur i Slagelse og gå og ose også i deres Kirpu.

Vi var også en tur i Karrebæksminde hvor der ikke var så meget at kigge på da håndværkerne var ved at gøre byen klar til sommer rykindet. Vi handlede lidt røgvarer på røgeriet som vi nød til aften, der var vores sidste aften på pladsen.

Det var en rigtig dejlig plads med ensretning i toilet og baderum.

De havde rigtig gode rundstykker om morgenen og så fik vi at vide at de også lave god mad om aftenen, det fik vi at vide den sidste aften da vores naabo skulle op og hente deres aftensmad. Lidt surt men vores røgvarer smagte også rigtig godt  

 

 

Forside    Ferier